Cine suntem

Suntem o echipă complexă de consultanți de strategie, research, place branding și comunicare. Expertiza noastră pe plan local este completată de perspectiva internațională a partenerilor noștri de la Best Place – European Place Marketing Institute, Polonia, cu o experiență de peste 20 de ani în place branding la nivel european.

Utilizăm metode și instrumente de cercetare și planificare specifice domeniului de place branding, dezvoltate la nivel internațional de instituții cu vechime în domeniu.

Echipa

Felix Tătaru
Președinte

Felix are o experiență de peste 25 de ani în comunicare strategică, în calitate de Preşedinte-fondator al GMP Group, cel mai premiat grup de comunicare independent de pe piaţa locală. Portofoliul grupului include sute de campanii de comunicare și branding pentru unele dintre cele mai mari companii și mărci din Romania, dar și proiecte majore cu impact în societatea românească.

Mai multe detalii
Georgiana Cujbă
Director Digital Marketing

Georgiana este membru – fondator al Institutului pentru Orașe Vizionare. Licențiată în Geografie și Turism, la Universitatea din București, și-a continuat parcursul profesional în domeniul comunicării în care a acumulat o experiență de peste 15 ani în poziții de management și implementare pe proiecte de comunicare digitală.

Mai multe detalii
Florian Filat
Director Executiv

Florian este și el membru-fondator al Institutului pentru Orașe Vizionare. Are o licență în economie și un master în integrare europeană la Academia de Studii Economice, București.

Mai multe detalii
Daniela Ioan
Director Place Branding

Daniela este absolventă a Facultății de Administrație și Management public din cadrul Academiei de Studii Economice București. Experiența ei profesională include 15 ani de management de proiecte de comunicare (cca 500 proiecte) pentru peste 30 de branduri importante, dintre care 3 ani în poziția de Regional Account Director – CEE pentru brandul Michelin, ca parte a agenției TBWA.

 

Mai multe detalii
Roxana Poede
PR Director

Expert în comunicare, cu peste 18 ani de experiență de strategie și management de proiecte de comunicare corporate și comercială și campanii de responsabilitate socială, pentru unele dintre cele mai mari branduri și companii românești și multinaționale.

Mai multe detalii

Parteneri

Colaborăm în proiectele noastre cu unii dintre cei mai buni EXPERȚI în dezvoltare urbană și marketing strategic:
Adam Mikolajczyk
Practician Place Branding
Detalii bio
Jarosław Górski
Ph. D, PRACADEMIC
Detalii bio
Marius Cristea
Consultant și expert în dezvoltare urbană și fonduri europene
Detalii bio
Mihalis Kavaratzis
Expert internaţional place branding, profesor şi cercetător
Detalii bio